Over ons


Feilloze integratie van betrokkenheid, proactieve dienstverlening en state-of-the-art software oplossingen

Qsens Administratieve Dienstverlening is gevestigd te Vlaardingen en sinds 2006 verzorgen wij met veel plezier de administratie voor een groeiend aantal ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Met onze dienstverlening richten wij ons op alle financiële en fiscale diensten die belangrijk zijn voor ondernemers. Zo voeren wij de volledige bedrijfs- en loonadministratie, verzorgen we alle type belastingaangifte, verzorgen we de jaarrekening en tussentijdse rapportages en geven we financieel en fiscaal advies. Kortom één kantoor voor al je vragen en werkzaamheden op fiscaal en financieel gebied.

Bij ons is het verzorgen van je administratie niet alleen maar het weergeven van verwerkte gegevens. Als persoon sta je centraal. Vanuit een proactieve houding denken wij graag met je mee over fiscale, administratieve en financiële vraagstukken.

Onze werkwijze stemmen we dan ook geheel af op je wens. Zo is het mogelijk om je gehele administratie zelf te verwerken in ons online boekhoudpakket. Periodiek controleren wij de administratie, doen de benodigde aangiften en koppelen dit terug in overzichtelijke rapportages. Ben je liever bezig met je corebusiness? Dan kunnen wij ook je gehele administratie beheren. Aanlevering in een schoenendoos is geen bezwaar. Neem contact met ons op via het contactformulier en wij bespreken graag met je welk van onze dienstverlening het beste bij je past.

desktop en tablet

Maak vrijblijvend een afspraak
de koffie staat klaar

Statistieken

Afgelopen jaar hebben wij voor onze klanten verwerkt


Klanten

0

Mutaties

0

Administraties

0

Aangiften

0