Administratiekantoor en boekhouder voor Pernis

Ben je opzoek naar een betaalbare boekhouder voor Pernis? Stop met zoeken. Wij zijn Qsens Administratieve Dienstverlening. Een deskundig administratiekantoor met een persoonlijk aanpak.

Bij ons is het verzorgen van je administratie niet alleen maar het weergeven van verwerkte gegevens. Jij als persoon staat centraal. Vanuit een proactieve houding denken wij graag met je mee over fiscale, administratieve en financiële vraagstukken.

Niets is zo vervelend als onverwachte facturen achteraf. Daarom hanteren wij een transparante en heldere prijs. Je krijgt één tarief voor alle werkzaamheden. De werkzaamheden vallen uit een in de volgende onderdelen:

  • Verwerken van in- en verkoopfacturen
  • Verwerken van bankafschriften
  • Opstellen jaarrekening
  • Verzorgen fiscale aangiftes
  • Advies

Je kiest zelf welke onderdelen je wilt gebruiken. Zo betaal je nooit voor iets waar je geen gebruik van maakt. Wil jij weten wat je kunt besparen op je administratiekosten? Bereken hier wat je kunt besparen.

Qsens Administratieve Dienstverlening is gevestigd te Vlaardingen en sinds 2006 verzorgen wij met veel plezier de administratie voor een groeiend aantal ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Met onze dienstverlening richten wij ons op alle financiële en fiscale diensten die belangrijk zijn voor ondernemers. Zo voeren wij de volledige bedrijfs- en loonadministratie, verzorgen we alle type belastingaangifte, verzorgen we de jaarrekening en tussentijdse rapportages en geven we financieel en fiscaal advies. Kortom één kantoor voor al je vragen en werkzaamheden op fiscaal en financieel gebied.


Maak nu gebruik van de gratis overstapservice